Workplace

NeueHouse Hollywood

Los Angeles

For NeueHouse's West Coast flagship, Rockwell Group worked with NeueHouse Studio to revive the historic CBS Radio Building and Studio, completed in 1938 and designed by Swiss-born architect William Lescaze. Featuring six floors of workspaces and amenities, NeueHouse Hollywood brings its pioneering model of the workplace to Los Angeles' creative entrepreneurs. Rockwell Group kept the NeueHouse DNA, but re-envisioned its look and feel to capture the energy and spirit of the building's prior role as a mid-century creative hub for the entertainment industry.

White marble and silver-toned metals contrast with raw materials throughout, such as board-formed concrete walls, polished concrete floors, and exposed structural details.

The landmarked lobby, flooded with daylight from the adjacent courtyard, is the heart of NeueHouse Hollywood. It's where members begin and end their day.

Members are greeted by a board formed concrete exchange counter and white marble reception desk.
A custom partition system has grooved wood and mill-finished details.

A 24/7 hub for culture, commerce, and community.


A double-height conference stack clusters meeting rooms around a central lounge. Mesh balustrades on the second floor are inspired by original details.

The historic corridors with Modernist elevator indicators, original curved walls, and porthole windows have been carefully restored.

Nestled between semi-private work areas and the coffee shop, a row of leather banquettes with up-lit wood-paneled surrounds provides a cozy spot for enjoying a coffee or snack.

A custom chandelier by Gabriel Scott hangs above the banquettes.

A members-only terrace on the second floor celebrates L.A.'s indoor-outdoor living, offering views of iconic downtown buildings.

Back to

What We Make