Restaurant

Nobu Doha

Doha, Qatar

Continuing a longtime collaboration with Nobu Matsuhisa, Rockwell Group has designed the first freestanding Nobu Restaurant, located at Doha's Four Seasons Hotel. Emerging from the sparkling waters of Doha Bay, the three-story, ovoid structure anchors the northern end of the city's grand corniche. Natural materials that reflect the culture and cuisine of Japan are present at every turn, but Nobu Dohu is also completely of its place.

The restaurant's three glazed tiers are wrapped in ribbons of pale river stone and capped with bronze accents. Special lighting turns the coiled shell into a beacon.

The open-air interior of the building is supported by a stacked basalt tower. A reflecting pool surrounds the restaurant, connecting it to its waterfront site.

Pale river stones make the building seem like a natural extension of the shore, while the city is on 360-degree-display.

The rooftop lounge has views of the city.

Bush-hammered, tiered travertine floors, fire pits, and resin canopies that echo those in the main dining room provide a sense of intimacy on the rooftop lounge.

Back to

What We Make